Tarieven

Een bezoek aan de trimsalon is voor elk dier verschillend. De totaalprijs voor een behandeling word bepaald door verzorging van de vacht, duur en intensiteit van de trimbehandeling.

Door deze factoren is het lastig om bij een eerste behandeling meteen een definitieve prijs te geven. Daarom geef ik u altijd voor de behandeling een schatting van de kosten. De uiteindelijke kosten worden na de behandeling bepaald en met u besproken. Bij een vervolgbehandeling weet u op deze manier meteen waar u aan toe bent.

Prijs voor een behandeling is altijd inclusief: knippen van de nagels, uitplukken van de oren (als dit nodig is), anaalklieren worden gecontroleerd en eventueel geleegd, uitknippen van de voetzolen, wassen, drogen en in model brengen van het dier. 

Let op: Er kan contant of per pin afgerekend worden. 

Voor meer informatie over de tarieven en trimbehandelingen kunt u altijd contact opnemen.  


 kennismaking voor pups!

Pups zijn bij mij welkom voor de eerste kennismaking, de kennismaking zal tussen 12 en 16 weken plaats vinden. De kennismaking duurt +/- 30 min en kost €25,00, zo kunnen de pups  zich goed socialiseren, kennismaken met verschillende geluiden en vertrouwen opdoen. bij een kennismaking zullen de volgende werkwijze uitgevoerd worden: voetjes uitknippen en bijknippen,oren/nagels controleren en het kopje word geknipt naar wens. De bedoeling is dat de hond de volgende trimbehandeling op zijn gemak binnen komt, en weet wat er te wachten staat. Hier investeer ik graag veel tijd in!